ikszet Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mój stary crt 17'' ma już dość... coraz częściej świeci na różowo, więc rozglądam się za czymś nowym. Myślałem nad Samsungiem T220 (tyle że można go już dostać w zasadzie tylko na aukcjach), LG W2261VP-PF i Samsungiem P2250. No i pojawia się też problem - czy taki monitor uciągnie mi w css i l4d mój wysłużony GF 7600 gs + A64 3200 2 ghz (1 rdzeń)? Jak ze skalowaniem obrazu - pytam o jakość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 hehe jakie to relatywne znaczenie może mieć słowo stary :) Niektórzy tu pytają czy Riva TNT uciągnie FullHD a Ty twierdzisz że masz stary komputer. powiem tylko, że nie ma obowiążku grania w natywnej rozdzielczości :) a nowe LCD bardzo ładnie skalują (ja mówie na przykładzie swojego LG) i mam jeszcze tryb 4:3 sprzętowy gdyby jakaś gra nie chciałą ruszyć w trybie panoramicznym. Czasami gram w niższych rozdzielczościach a obraz traci na jakości ale wygląda wtedy mniej więcej jak na CRT - po prostu traci swą idealną ostrość LCD. Zobacz sobie np. tutaj jest test skalowania w L227WT i są zdjęcia http://www.prad.de/en/monitore/review/2008...7wt-part12.html konkluzja Users who want to use a smaller resolution than the 1.680 x 1.050 that is usual for 22-inch models will be happy with the L227WT. Even in images with low resolutions, the 22-inch convinces with a clean, sharp playback, even in desktop mode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...