R4ptorr Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam Chciałem zaciągnąć u was porady :rolleyes: Znalazłem wersje OEM tej jakże superaśnej klawiatury http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=9...oducts_id=16919 chciałem sobie taką na święta sprawić jako że kolega już ma i sobie u niego trochę po testowałem dodatkowo cena z linku bardzo atrakcyjna... I tu rodzi się pytanie brać czy zbierać na BOX'a jest jakiś sens takiego działania? W opisie podane 'Inne: wersja z dużym enterem (wersja brytyjska)" i czy nie będzie w związku z tym żadnych komplikacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 W opisie podane 'Inne: wersja z dużym enterem (wersja brytyjska)" i czy nie będzie w związku z tym żadnych komplikacji?Może być i z krótką spacją i wszystko będzie w porządku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4ptorr Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Więc za te pieniądze raczej nie ma co się długo zastanawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jeśli Ci odpowiada to kupuj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...