rolmops Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Cześć, krótka piłka. Potrzebuje "przedłużyć neostradę", dokładnie o 10m. Ogarnąłem, że jest to kabel RJ11, ale na allegro okazało się, że są 4 stykowe, 2 stykowe, ogólnie mam na coś uważać, zwrócić uwagę? Dalej gdzie taki kabel kupie? Bardziej szukać po sklepach komputerowych czy elektrycznych? Dzięki, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Cześć, krótka piłka. Potrzebuje "przedłużyć neostradę", dokładnie o 10m. Ogarnąłem, że jest to kabel RJ11, ale na allegro okazało się, że są 4 stykowe, 2 stykowe, ogólnie mam na coś uważać, zwrócić uwagę? Dalej gdzie taki kabel kupie? Bardziej szukać po sklepach komputerowych czy elektrycznych? Dzięki, pozdrawiam. W sklepach elektrycznych kupisz taki kabel o rożnych długościach z nałożonymi już końcówkami. Edytowane 17 Grudnia 2009 przez KnoogeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...