Kars Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Witam! Jestem zainteresowany kupnem karty dźwiękowej do 150zł. MAX 180 bo chciałbym się wyrobić do 200zł z przesyłką. Słucham muzy, trochę gram, głównie w gry typu CS 1.6, czasem się zdarzy obejrzeć jakiś film. Zależy mi na czystym bassie, no i na jakości dźwięku. Nie jestem jakimś audiofilem, ale chciałbym odczuć jak największą różnicę z przesiadki z integry (Realtek HD). JAKĄ MOŻECIE POLECIĆ KARTĘ DŹWIĘKOWĄ? Czytałem o Asus Xonar DS, między innymi na tym forum, w tym temacie . Do tej pory spotkałem same pozytywne recenzje na temat tego Asusa, ale po przeczytaniu w/w tematu trochę się zawiodłem. Byłem już dość przekonany do karty... Pytanie do posiadaczy... Czy są słyszalne szumy podzespołów kompa, no i czy obecne są "pierdy", jak wcześniej wyczytałem w tamtym temacie. PS: Mam głośniki Creativa T3100 (wiem, wiem... :P), słuchawki Plantronics GC 367 oraz komp podłączony pod głośniki od wieży. Dodam, że narzazie mam XPeka, ale nie wykluczam ponownej przesiadki na 7ke. Aa.. i proszę nie sypcie jakimiś pro pojęciami bo jestem zielony w tych sprawach :D Edit: Nie sądziłem wcześniej, że będzie aż taki zastrzyk gotówki na gwiazdkę, więc karta może być do 250zł. Wesołych Świąt Edytowane 24 Grudnia 2009 przez Kars Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...