Yogi311 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Witam problem dotyczy rozgrywki multiplayer w grze IWD1, mianowicie nie mozna sie podlaczyc pod ustawiony przeze mnie lub przez kolege serwer gry. Problemem jest podlaczenie wifi do internetu (modem->(wan)router(wifi)->lapek) probowalem laczyc sie bezposrednio: modem->lapek w takiej konfiguracji mozna sie podlaczyc pod serwer zarowno pod moj jak i kolegi. probowalem modem->(wan)router(lan)->lapek rowniez mozna polaczyc sie z serwerem dlatego router raczej nie jest problemem a sposob dostepu do internetu. Probowalem programy Tunngle i Hamachi z czego w Hamachi kolega widzi moja gre, ale kiedy probuje sie polaczyc to lub jest napisane ze nie mozna sie polaczyc albo jak juz sie polaczy to po chwili wyrzuca go z gry i jednoczesnie mi rozlacza sie wifi na chwilke. probowalem zmieniac sterowniki do wifi itd itd router to DI-524 z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 porty na routerze i w firewallu odblokowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 porty na routerze i w firewallu odblokowane ? tak(firewall byl wylaczany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...