BCM Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu zauważam na swoich głośnikach z5500 thx Logitech'a bardzo dziwny problem, nie ma trybu 5.1. Nie zauważałem teeo, ale ostatnio zrobiłem sobie surround test i działały tylko 3 głośniki. Nie jest to problem stały bo na kilka minut na dzień się włącza reszta głośników, nie ma zasady. Problem pojawia i na wyjściu optycznym z dekodera cyfry+ jak i na wyjściu z karty dźwiękowej - zintegrowana. Gdy podłączam kable z niedziałających głośników pod te pracujące, to nadal nie działa. Wykluczyłem już głośniki. Problem też nie znika po wymianie kabla. Wie ktoś co to może być, mimo że nieźle namieszałem w tym temacie ? :) Pozdrawiam *tryb 6ch channel z tyłu panelu sterowania jest włączony Edytowane 26 Grudnia 2009 przez BCM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 czegos nie kumam - wykluczyłeś głosniki ale jak podłączasz niedziałające pod działające to nie działają?no to na 100% głosniki.....zresztą wystarczy jeden minijack i możesz pod każde wejście puścić sygnał i zobaczyc co gra a co nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...