matikolud Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 WITAM ZAKUPIŁEM KARTE PCTV Analog PCIE i jest tak beznadzijna jakość że wogóle się nie da oglądać prosze o pomoc i z góry dzięki za pomoc ::)> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nie, żebym miał zły dzień ale ić stont ..... oddaj kartę i kup inną albo zmień antenę :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikolud Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 niemam anteny w zestawie był kabel i karta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) Jak do TV też anteny nie masz wpiętej to gratuluję genów po rodzicach, technologi jest w XXI wieku całkiem niezła ale to nie znaczy, że będzie myśleć za Ciebie i sama się podłączy. Ciekawe jak wyglądałby montaż pralki automatycznej w Twojej łazience w Twoim wykonaniu: "pralka nie chce prać, nie podłączyłem wody bo w zestawie był tylko wąż bez kranu" ED. przypomniałem sobie jak niedawno przyszedł do mnie facet, który kupił sobie kartę sieciową bo tak doradził mu (logicznie zresztą) sprzedawca i zdziwiony pyta dlaczego nie ma internetu. Gdy zapytałem kto dostarcza mu internet to nie wiedział o co chodzi i był bardzo zaskoczony informacją, że mimo zakupu karty sieciowej za internet też musi płacić. ED2. a ten kabel w zestawie to chyba FM jest o ile dobrze kojarzę. Poczytaj sobie instrukcję. Edytowane 27 Grudnia 2009 przez BuMeL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakierhakier Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 głupota ludzka nie zna granic xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...