qw85qw Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mam pytanko, czy jest możliwość i czy w ogóle są takie routery, do których można podłączyć modem huawei E870 (nie jest on na USB !) np z internetu sieci PLAY? Chodzi mi o to, czy można tak wykombinować, żeby router łączył się z netem przez modem, a na kompie przez wifi zebym znalazl neta z routera ? Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 są routery z wbudowanym modemem GSM, a tak jak mówisz to nie wiem czy się da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) potrzebujesz np. Linksysa WRT54G3G + adapter PCMCIA->Express Card który zazwyczaj jest dołączany do tego modemu, lub Edimaxa 3G-6200n + adapter USB->Express Card Edytowane 30 Grudnia 2009 przez qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Mam pytanko, czy jest możliwość i czy w ogóle są takie routery, do których można podłączyć modem huawei E870 (nie jest on na USB !) np z internetu sieci PLAY? Chodzi mi o to, czy można tak wykombinować, żeby router łączył się z netem przez modem, a na kompie przez wifi zebym znalazl neta z routera ? Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi!! Nie nie da sie jak mowisz . Mozesz jedynie udostepniac polaczenie. Ups kolega wyzej ma racje nie wiedzialem ze sa routery z pcmia Edytowane 30 Grudnia 2009 przez wilk100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Są też z wbudowanym slotem na kartę SIM, ale w kuriozalnych cenach (allegro.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 na sim to wiem ale ze na pcmia nie przewidzialem tego faktu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...