kungfiarz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Serwus Czy w ogole warto myslec nad tym ? Kumpel mi zalatwia ale nie wiem ktory przyjdzie czy raczej powinienem sie zastanowic i wybrac konkret model? madafaka pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 mam dobry humor więc masz i cisz się: 7200.7 jest szybszy, V jest minimalnie cichszy. poza tym tak ciężko przeszukać forum ? było kilka tematów o barracudach i caviarach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 bezposrednie starcie :twisted: http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=1087&ns_page=2 po polsku byl tez test na Benchmarku poszukaj na forum bylo sporo postow o tym :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 trzymajcie mnie. Wiecie co. Ludzie to się nigdy nie nauczą. Moderatorzy powinni takie tematy odrazu zamykac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 trzymajcie mnie. Wiecie co. Ludzie to się nigdy nie nauczą. Moderatorzy powinni takie tematy odrazu zamykac.dobra robie to na Twoja odpowedzialnosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...