Skocz do zawartości
kobus

soundblaster creative 128 PCI

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi o zwyklego SB128 ???

1. za 80 zl to mozna kupic uzywanego SB LIVE VALUE za SB128 dalbym (w akcie desperacji) gora ze 25zl i ani grosza wiecej :!:

2. sprawdz jaki model - bo byly co najmniej 2 :

- na CT-4810 (Vibra)

- na CT-4750

tej pierwszej nawet nie dotykaj - kup lepiej jakiegos Vortexa 1 lub Yamaszke 724/744

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm to lepiej se wezme te kase bo mi gosciuw wisi 70zl za drukare i kupie cso na allegro ale wiecei jaką tanią dobrą karte kupic zeby podlaczyc do niej wierze z 2 glosnikami i jeszcze do tego chcialbym 2 glosniki komputerowe podlaczyc to by mial dzwiek z 4 glosnikow? da sie tak zrobic? od wierzy kabelkiem idzie na jednego jacka jakby co :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe :) da sie tak zrobic :) tyle ze mozna latwo spalic wzmacniacz w wierzy albo glosnikach :) w moim wypadku byly to naszczescie glosniki od pc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry nawet ten sound blaster mam do niego podlaczona wieze z tuba aktywna sony 80 ale daje takie basy ze moj pokoik sie trzesie :) ale 4 glosnikow to ja bym odradzal podlaczac ;) bo sie moze cos spalic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 128 pci placi sie 30 zlotych do nagrywania wokalu moze byc (sam urzywam,niema szumow) a za 69 stary dostaniesz soundblastera live 4.1 :] wiec koles chce zarobic na tobie z tego wychodzi no nie?pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ok jush sie z nim dogadalem ale wogole ta karta powoduje u mnie jak se np wlacze winampa i odtwarzam reset kompa po 1 min jednej piosenki!!!! a czyli wierzy plus 2 glosnikow nie polecacie :(( a szkoda bo byl by fajowski efekt :D ale moze tak zrobie :D tylk opowiedzcie jaka karta taka do 100zł by sie nadawala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ci kasę koleś wisi to lepsza ta karta niż nic ale ten SB to zabytek, bieda jak nic.

miałem do wybory (2 lata temu, kiedy SB 128 już był zabytkiem) właśnie tego SB i zoltrixa night in gale. wybrałem to drugie i gra pięknie. ci, którzy porównywali z SS mówią że ma łądniejszy dźwięk. sam nie porównywałem ale jestem pewien że ten mój zoltrix jest nieporównywlnie lepszy od SB 128.

mam wyjście na 4 głlośniki, spdif, wszystkie złącza złocone, możliwość dokupienia modułu optycznego (świeatłowód) i inne oczywiste wejścia na mikrofon i line-in. full wypas i kosztował 60zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...