Raptor Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Mam następujący problem - padła mi pamieć w laptopie - memtest w ciagu godziny testowania wykrył 1000000 błedów, w zwiazku z czym pytanie gdzie i jaki koszt naprawy (wymiany kostek - wlutowane) :?: Byłem w jednym punkcie w Krakowie to powidzieli mi 1000zł - tyle to kosztował laptop :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 He jak sa wlutowane to drogo cie to wyniesie. Same pamiatki benda z 500 zł kosztowac jak nie wiecej no i robocizna dochodzi. Ale 1000 zł to za duzo. Ja sadze ze w dobrym serwise cos kolo 700 zł powino kosztowac. A jaki to model i jakie pam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Compaq 100 - K6 475MHz i 32MB wlutowane - mogło by ich nie być bo mam dodatkową kość 128MB - chyba SDR - nie pamiętam :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...