MaKaR Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 mam taki problem zmieniłem jakis czas temu płyte z ecsa k7vta3 (poszedł z dymem) za epoxa 8rda i przy okzji zaminiłem sobie proca na 1800+ 0,13 mikrona (poprzedni 0,18) i mam problem ze stabilnościa jeśli ustawie fsb 133x11.5 czyli standardowe ustawienia to nawet mi nie chce 3smarka az przejechać albo zwis albo restet. o co tu może chodzić. walnełem mu nawet napięcie 1,7. tempereturki mam 35/38 stopni wiec nie dużo i nie wiem już co mam zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 dodam tylko że jak go nie podkręce 166x12,5 i inne tkie to jest niestbilny jak dam 100 to wszytko chodzi cacy czy to może byc wina zasilacza podnieść napięcie na memorkach czy co zrobic bo oszaleje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Bios sflasciach!, lub proca wymien :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 moze razem z plyta ram polecial do cieplych krajow :?: no chyba ze procek jest szczelony :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...