Portal Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a u mnie juz kilkanascie razy o roznej porze wyskajuja wyniki w przedziale 514 - 545kbit/s , wiec chyba dobrze mierzy A tak naparawde jezeli ktos chce zmierzyc predkosc to proponuje zalogowac sie na server ftp : ftp.icm.edu.pl i sciagac plik z glownego katalogu "ls-lR.gz" - u mnie on sie sciaga w granicach 63 - 65KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 to jest wlasnie zywy przyklad na to co mowilem wczesniej ....buforowanie/cache'owanie moze znacznie znieksztalcac realne wyniki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 ale z tego co widze to on sciaga plik GZIP wiec nie powinno byc przeklaman (w koncu jest skompresowany, nie ?).... czy moze sie myle ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 ja jestem happy bo mi zawsze zniekształca, lepiej że w góre niż w dół :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Dzisiaj wlaczylem ten full duplex i ... co mi ma to dac? Cale szczescie ze dzieki lucentowi udal sie uniknac wydatku 300 PLN na dodatkowy router :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 tak apropo wiarygodnosci testow ;] http://www.dslreports.com/archive/tpnet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Nie moge sie znalezc w archiwach wiec podam sam wynik :) 191/555kbps.... nie grzebalem przy tescie!! wg nich mam 61kB/s wysylki :D no i na poprzedniej stronie tez dalem swoj wynik w tescie.... 12mbps i 33mbps na neo+ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Panowie check this out : http://test.4web.pl P.S. jak wam wyswietli wyniki i juz se popatrzycie to wcisnijcie BACK w przegladarce ,wtedy dopiero bedziecie miec lacze :P A u mnie non stop wyskakuje ze mam : Obecnie szybkość Twojego łącza mierzona do serwera 4WEB.PL wynosi: 528.10kbps możesz sciagać z szybkoscią 66.01 KB/sec. z serwera 4web.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 lol 128.00 Mbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 sqmaj to: tukamon.w.interia.pl/ggg.JPG na sdi to chyba niezle co? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 http://test.4web.pl/results.php?kbps=10000...=256&recorded=1 odpal to jezeli chcesz miec lepszy wynik to http://test.4web.pl/results.php?kbps=1000000&downloadtime=0.001&MB=256&recorded=1 to gdzie jest pogrubione musisz dac wiecej :) ale watpie, ze bedzie Ci potrzebny lepszy wynik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Panowie check this out : http://test.4web.pl P.S. jak wam wyswietli wyniki i juz se popatrzycie to wcisnijcie BACK w przegladarce ,wtedy dopiero bedziecie miec lacze :P ta strona to jedna wielka lipa... Mam DSLa 512kbps a pokazuje mi wynik jakbył miał 1 mbps ;) Obecnie szybko¶ć Twojego ł±cza mierzona do serwera 4WEB.PL wynosi:1001.50kbpsmożesz ¶ci±gać z szybko¶ci± 125.19 KB/sec. z serwera 4web.pl 28.8 kbps dial-up 33.6 kbps dial-up 56.0 kbps dial-up 64 kbps ISDN 64 128 kbps ISDN 128 384 kbps ٱcze 384 kbits/s 768 kbps ٱcze 768 kbits/s 1000 kbps ٱcze 1 Mbits/s 1001.5 kbps Twój wynik 1500 kbps ٱcze kablowe T1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 takie testy to smiech i tyle... mi pokazuje 600 kbps a sciagam pliki z icmu srednio 107 KB/sek lacze 1 Mbps InternetDSL.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 u mnie pokazuje soft od sagema prędkość 640/160 bodajże (piszę z pracy) - rzeczywiście podcza ściagania z dobrego ftp jest 64, sporadycznie więcej; ponoć tepsa tak ustawiła na razie w większych wsiach żeby userzy fucktycznie mieli 64/16... - mogę się mylić - polecam lekturę alt.pl.neostrada - rozwieje watpliwosci pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...