Zulik Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Yo jak zostawie otwarta nagrywarke to tacka mi sie nei chowa nawet po 4 dniach ;) a u was ?? chowa sie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ta chowa mi sie, za szafe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 miesiac temu sie schowala.......do tej pory jej nie znalazlem :( :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 miesiac temu sie schowala.......do tej pory jej nie znalazlem :( :lol: a pod dywanem szukales :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 o cholera!!!!!!!!!! tu jest problem, bo mam wykaldzine..... przy scianach listwy, w drzwiach tez :( ehhh...szkoda :( jezeli tam jest......zostanie tam forever :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...