Makaronii Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam. Nie mogę ani wlączyć windowsa ani go zainstalować ponieważ mam chyba coś poprzestawionego w BIOSIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extraplay Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) moze nie masz ustawionego bootowania cd /dvd ? pewnie tak jest wiec jezeli chodzi o zamianane Advanced bios futures i opcja boot seqence jako pierwsze ustawiasz dvd cd i gra gitara ;d Edytowane 9 Stycznia 2010 przez extraplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaronii Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zrobilem i nic mam wlozona plytkę i odrazu wlacza sie czy chce wejsc na awaryjnym i itd. no i wlacz normalnie a jak wlacze to sie zacina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celt Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Albo płytka nie bootowalna, albo nie naciskasz "any key to continue", albo nadal nie ustawione w biosie (musisz ustawić bootowanie cd/dvd przed dystkiem twardym), albo problem z dvd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 1. Nie podałeś konfiguracji komputera 2. Nie napisałeś czy napęd jest sprawny, nie mówiąc o tym co to za napęd 3. Nie powiedziałeś w jakich okolicznościach system padł czekamy na informacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extraplay Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zrobilem i nic mam wlozona plytkę i odrazu wlacza sie czy chce wejsc na awaryjnym i itd. no i wlacz normalnie a jak wlacze to sie zacina w momencie kiedy uruchamia sie bootowanie powinno pojawic sie cos na temat rozruchu wciskasz klawisz do kotynuacji i powinno pojawic sie okienko instalacji systemu , moze spróbuj z inna płytą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaronii Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 A więc wszystko mi ostatnio dzialalo 2 napedy smigaly. Aż raz nie moglem wlaczyć kompa to coś poprzestawialem w biosie i nie czyta jagby plytki. Komputer Dell OptiPlex GX150 BIOS A06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extraplay Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 A więc wszystko mi ostatnio dzialalo 2 napedy smigaly. Aż raz nie moglem wlaczyć kompa to coś poprzestawialem w biosie i nie czyta jagby plytki. Komputer Dell OptiPlex GX150 BIOS A06 ustaw w biosie domyślne ustawienia a na przyszłość jak nie wiesz co i jak to sie nie baw ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zastosuj się do rad kolegów wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...