bocian24 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Witam. Jakis czas temu postanowilem na kompie zainstalowac windowsa 7 (darmowa bete ze strony microsoft). System byl zainstalowany na czystym HDD. Powstaly mi partycje System reserved (nie wiem co to jest xD) i C na ktorym zainstalowany jest windows. Teraz tak: sformatowalem inne dyski (E F G, ktore potem przydzielilem). Potem na E zainstalowalem juz windowsa 7 normalnego a nie bete. Sformatowalem dysk C, lecz nadal po instalacji wyswietlaja mi sie 2 systemy windows 7 do wyboru (jak zrobic zeby nei wyswietlalo tego ktory zostal juz usuniety?). Na dysku C mam zamiar zainstalowac XP. Co teraz powinienem zrobic? I po co jest ten dysk system reserver? *dla tych co chca mnie zgasic odrazu textami typu poszukaj na google - szukalem lecz nie bylo nigdzie wytlumaczone co zrobic z dyskiem reserved i nie byla opisana DOKLADNIE procedura usuwania windowsa 7 przy wyborze systemu(jedyne co to cos tam napisali o fixmbr, ale o co w tym chodzi jak to uzyc i wogole to nic na ten temat). Prosilbym o wytlumaczenie mi tego bardzo dokladnie, bo kompletnie tego nie ogarniam :( Edytowane 11 Stycznia 2010 przez bocian24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...zy-t307786.html tutaj jest 36 stron powinno coś być a jeżei nie to chyba źle szukałeś http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Ho...=Szukaj&lr= a tutaj tyle tego że głowa mała LINK wymagane: umiejętnośc czytania ze zrozumieniem ! pzdr Edytowane 11 Stycznia 2010 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocian24 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 tez to czytalem :P nie chodzi o to czy ze zrozumieniem czy nie tylko ze tamta sytuacja jest calkiem inna od mojej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...