LOBO Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ale trzeba czekac do 24:01No to fajny masz zegarek.... :lol: :lol: :lol: Do której godziny dochodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Śmieszny jest ten szał na Matrix'a :). Mnie on nie ciągnie :P.To sa takie osoby :?: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja tam jutro na 19.45 ide mam nadzieje iz bedzie troche ludu w kinie bo u mnie na wsi to nawet na nowosci 3-4 osoby przychodza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 1 czesc ogladlem ze 20 razy i 2 tak samo bede ogladal jutro do kina ide na to a niewie ktos skad mozna go zassac?????? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 DC! Sciagam wersje na 3 cd (vcd), ale jakosc wypasna jak na kinowke. Tylko nie wiem skad napisy skombinowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ...Tylko nie wiem skad napisy skombinowac Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 byłem w kinie, rewelacja, ale 1 nie dorównuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...