cmb22222 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam, planuje kupić klawiature do gry i niebardzo wiem na co się zdecydować. Mogę na nią wydać maxymalnie około 120 zł. Myślałem o razerach ale niestety są za drogie. -Potrzebna mi jest w miare szybka reakcja, -Mile widziane również ciche działanie, Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coaxilo Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 A chcesz przewodową czy bezprzewodową? Posyłam te dwie Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000; Logitech Keyboard Wave. A co do Razerów to na allegro patrzyłeś? Może dodaj jeszcze 60 zł i kup Razera http://www.allegro.pl/item935023093_klawia...dla_graczy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 tylko przewodowa zapewni szybka reakcje...i pewnie na ps2 będzie minimalnie szybsza niz na usb...bezprzewodówki wszystkie sa wolniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...