Skocz do zawartości
Vojt007

Linksys Wrt54gc - Bedzie Dziala Z Netia?

Rekomendowane odpowiedzi

Ten router nie ma wbudowanego modemu ADSL, a w takim standardzie chodzi netia, więc albo potrzebujesz modemu, do którego wchodzi kabel RJ-11 a wychodzi RJ-45, albo potrzebujesz routera z wbudowanym modemem ADSL (ofc zwróć uwagę na Annex A lub B !)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli paręnaście złotych ma być okupione męczarnia to oczywiście wole dopłacić, bo nie ma sensu się szczypać, ale też nie chce wydawać pieniędzy na droższe urządzenia, podczas gdy tańsze mnie zadowoli.

http://www.ceneo.pl/771338 - to mogłoby być? (z tego co wyczytałem jest na annex A, bo mam na lini tp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio gdzieś wyczytałem że netia wykupuje linie od tp,ciekawi mnie czy czasem jak będzie linia netii to nie trzeba będzie zmienić router na annex B a to następny wydatek,jeżeli by tak miało być to nie wiem czy jest sens ładować kasę w jakiś wypasiony router

Edytowane przez amp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

zakupilem router podany przez borsuk_1 (Linksys WAG54G2), jednak juz na początku ma problem z zainstalowaniem tego urzadzenia.

Wyskakuje mi błąd 321 ( http://img718.imageshack.us/img718/4918/linksys.jpg ), ale nie wiem dlaczego skoro wszystko jest prawidlowo podlaczone. Macie jakies pomysly?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi