Vojt007 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Pytanie jak w temacie: Czy Linksys WRT54GC bedzie bezproblemowo wspolpracowal z Netia? Pytam bo slyszalem ze potrzeba jakiegos specjalnego routera do internetu tego operatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ten router nie ma wbudowanego modemu ADSL, a w takim standardzie chodzi netia, więc albo potrzebujesz modemu, do którego wchodzi kabel RJ-11 a wychodzi RJ-45, albo potrzebujesz routera z wbudowanym modemem ADSL (ofc zwróć uwagę na Annex A lub B !) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojt007 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 A mógłbyś mi podać jakiś konkretny model do ok. 150 zł? Szczerze to jestem zielony jesli chodzi o routery , dlatego ciężko mi jest wybrać coś samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 routerów jest dużo i każdy ma swojego faworyta,ja zakupiłem pentagrama cerberus za 130 zł i jestem zadowolony,też mam netię i powinieneś wybrać z annexem A jeśli masz na lini tp lub z B jak masz na lini netii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Właściwie to tak ok 150 PLN to nic fajnego nie ma, albo kupić tańszego TP-Linka albo tak jak kolega nadmienił Cerberusa, z tym, że o nim różne opinie krążą, albo dołożyć do Linksysa ~190 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojt007 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jeżeli paręnaście złotych ma być okupione męczarnia to oczywiście wole dopłacić, bo nie ma sensu się szczypać, ale też nie chce wydawać pieniędzy na droższe urządzenia, podczas gdy tańsze mnie zadowoli. http://www.ceneo.pl/771338 - to mogłoby być? (z tego co wyczytałem jest na annex A, bo mam na lini tp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Linksys - ewentualnie taki, niby 'markowy', ale nie wiem jak kwestia WiFi skoro ma wbudowaną antenę, najlepiej poszperaj coś po forum, żeby znaleźć coś odpowiedniego, albo poczytaj opinie użytkowników gdzieś w internecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) ostatnio gdzieś wyczytałem że netia wykupuje linie od tp,ciekawi mnie czy czasem jak będzie linia netii to nie trzeba będzie zmienić router na annex B a to następny wydatek,jeżeli by tak miało być to nie wiem czy jest sens ładować kasę w jakiś wypasiony router Edytowane 23 Stycznia 2010 przez amp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ale wydaje mi się, że Netii nie opłacałoby się wymieniać (w tym dostarczać do domu) modemów, ale powód do zastanowienia słuszny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojt007 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam, zakupilem router podany przez borsuk_1 (Linksys WAG54G2), jednak juz na początku ma problem z zainstalowaniem tego urzadzenia. Wyskakuje mi błąd 321 ( http://img718.imageshack.us/img718/4918/linksys.jpg ), ale nie wiem dlaczego skoro wszystko jest prawidlowo podlaczone. Macie jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Linksys WRT54GC czy ten model strawi multimedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Strawi bez problemu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...