marchwiak5 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 posiadam zasilacz: ModeCom MC-400 ponadto na procesorze w miare wydajny auras wave oraz 2szt. 92mm acutake na obudowie wentyl w modecom od jakiegos czasu terkota i ogolnie nie jest cichy, chce go wymienic na jakis lepszy, bo ten juz po 1,5 roku sprawia problemy. podlączać go będę pod molexa, bo jeden mam wolny, a nie chcę sztukować skręcania i z tego opisu: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Przeglad_zasilaczy_ATX__ModeCom_MC-400_ATX_2.0-1310.html wnioskuję że jest to 12v. Jaki polecicie mi wentyl, który z jednej strony będzie w miare wydajny i cichy a z drugiej w dobrej cenie, w końcu do zasilacza za 120zł nie będę kładł wentyla za połowę tej ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lqge Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Scythe SS 800rpm/SilentiumPC Zephyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...