Jeziorek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Witam, chciałbym kupić nową klawiaturę, mój stary i wysłużony tracer idzie na emeryturę :P A więc interesuje mnie: - duży enter - wysokie klawisze - ten dłuższy shift ( nie chcę klawiatury z shiftem jak przycisk F5 ) - !!USB!! - klawa ma wytrzymac kombinajce klawisze W + A + spacja :P - solidna chciałbym się zmieścić w budżecie ~80 zł ale rozważe każdą propozycję.. Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Jeziorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fppgamer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zastanów się nad tą klawiaturką: http://www.alesklep.com/products/view/124,media-keyboard-600 Jedynie enter widze, że nie spełniłby Twoich wymagań, ale i tak myślę, że warto ją kupić Solidna i napewno wytrzyma nie jedną kombinację klawiszy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...