Chaos Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Chaos jak będziesz miał bloczek na GPU to postaraj się (kable itp:) ) trochę układ zapowiada się ciekawie :rolleyes: Na dniach wrzucę parę fotek mojego układu ja juz wyroslem z kompa na pokaz i slicznie ulozonych kabelkow. Kable maja nie blokowac przepywu powietrza i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Upchaj pod dachem 3 x 120 ;] Buda fajna, ale dla stylisty juz nie za bardzo, trzeba sie naglowic jesli ma sie zasilacz nie modularny, lub modular i duzo potrzebnych kabli. I dlaczego foto bez EK Supreme ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) Upchaj pod dachem 3 x 120 ;] Buda fajna, ale dla stylisty juz nie za bardzo, trzeba sie naglowic jesli ma sie zasilacz nie modularny, lub modular i duzo potrzebnych kabli. I dlaczego foto bez EK Supreme ? ek i moja TCPA 120.3 siedzi na zestawie nr2 z sygnatury ;] Edytowane 30 Lipca 2010 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...