Skocz do zawartości
Gość unknown210

Coś Lepszego Od Panasonica Rp-ht380.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość unknown210

Witajcie, mam słuchawki - Panasonica RP-HT380 ale niestety uległy one zniszczeniu. Chcę kupić coś nowego no i jak wiadomo - lepszego. Co polecacie? Chodzi mi o opinie ludzi którzy znają się na parametrach. Słuchawki chciałbym kupić w miarę tanio 250-300zł max. Muszą być nowe, nauszne i odpiszcze jakoś wg. poniższego schematu:

a) jakieś słuchawki porównywalne

B)lepsze

c)dużo lepsze

PS. Będę słuchał z różnych źródeł tj. Nokia N82, wejście w TV LCD LG, z kompa ze zintegrowaną muzą, playera MP4 Philips GoGear Opus 16GB - to raczej wszystkie źródła.

Mój typ to Philips SHP895

Edytowane przez unknown210

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Na czym Ci zależy, bo określenie słuchawki "lepsze" jest tak precyzyjne jak pisanie na komórce w rękawicach bokserskich. Mają być zamknięte jak Twoje poprzednie? Zależy CI na tłumieniu, wygodzie czy tylko na jakości dźwięku za taką a nie inną cenę?

2. Podpięte są 2 tematy o słuchawkach w zależności czy mają być bardziej do muzyki czy do gier..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość unknown210

Nie wiem czy chcę otwarte czy zamnkniętę.... Będą służył przede wszystkim do muzyki i filmów a czasem także do gier... chciałbym takie uniwersalne w miarę...

Nie wiem czy te słuchawki mają być zamkniętę czy otwarte... chodzi mi o to aby ucho a przynajmniej spora część była wewnątrz słuchawki. Będę ich używał do słuchania muzy, oglądania filmów oraz czasami do gier. Co sądzisz o tych Philips'ach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość unknown210

A czym różnią się Philipsy SHP8900 od SHP895 ? Wiem, że wyglądem no i że te pierwsze są nowsze ale mógłbym kupić te drugie dużo taniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi