mroczo Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) Witam mam parę pytań przejdę od razu do rzeczy 1 różnice temperatur pomiędzy bios-em -32,5 speedfan-em 21 a occt 32 (są to najwyższe temperatury rdzenia w spoczynku) skąd się to bierze ?? tak na marginesie przed zmaia pasty było dokładnie tak samo. 2 co sadzicie o wydajności chodzenia (o ile można taka brać pod uwagę patrz pkt.1) bloki są założone na e6750 {3.040ghz} na nb oraz na hd4650 temp cieczy wynosi 24-26 C temp otoczenia 19-20 C czy jest coś co muszę jeszcze poprawić?? [mam założone 2 chłodnice Black Water Advanced 121 rev. 3.0 + 2x120mm nie wiem na ile obrotów bo mam regulator bez wyświetlacza ale coś ok 5v tak było w instrukcji :) ] pozdrawiam z góry dziękuje za odpowiedz wiedzę ze na moje pytanie nie ma odpowiedzi :) trudno to mam jeszcze jedno czy jest sens robienia obiegu z droga pompka tzn jedna pompuje wodę do bloków a droga do chłodnic mam duży rez. ok 2l i obydwie były by podpięte do niego i tam następowała by wymiana cieczy pozdro. Edytowane 31 Stycznia 2010 przez mroczo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...