Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przymierzam się do zakupu głośników (raczej 2.1, ale moga byc rowniez inne propozycje :P), jednak mam problem z wyborem. Mam dwie opcje, nad którymi się zastanawiam, jeśli jednak macie inne pomysły to prosiłbym o pomoc.

Logitech X-210:

http://allegro.pl/item901096655_glosniki_logitech_x_210.html

Genius SW_V 1250:

http://allegro.pl/item884266468_genius_sw_...ng_24gw_em.html

Chodzi mi o to, aby cena razem z przesyłką nie przekroczyła 150zł

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc

P.S Jeśli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie.

Edytowane przez mazi99999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałeś się nad zestawem 2.0? Na pewno lepiej sprawdzi się pod muzyką niż plastikowe satelitki z 2.1. Od niespełna roku mam Geniusy 850X i powiem Ci że nie jest źle :). Grają czysto, bass jest przyjemny dla ucha, wysokie tony wyraźne, zestaw ma moc 20W RMS i gra kilkukrotnie głośniej od Logitechów S220, które miałem przedtem. Głośniki są drewniane i prezentują się naprawdę fantastycznie. Jedynie co wadzi to niebieska diody przy panelu kontrolnym, która świeci tak jasno że trzeba ją zakleić i stosunkowo krótkie kable. Zestaw kosztuje ok. 120 zł, ale jest jedna przeszkoda - obecnie jest ciężko dostępny w sklepach, ale może uda Ci się je gdzieś dopaść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi