WilmeN Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Witam Planuję wymianę mojego leciwego monitora no i praktycznie mój wybór ograniczył się do 2 monitorków - iiyama B2409HDS - Dell U2410 Monitora będę używał standardowo przeglądanie stron, oglądanie filmów od czasu do czasu jakaś gra. Na komputerze mam tuner tv i często oglądam na nim telewizje często z łóżka wiec w różnych pozycjach i pod różnymi kątami, w przyszłości może dojdzie coś więcej niż zabawa z fotografią. Wiem, że różnica w cenie tych monitorów jest znaczna bo ok 800 zł ale jest też różnica w klasie, poza tym monitor brałbym na firmę więc różnica ta się nieco zmniejsza :wink:;) Ponadto dla mnie nie jest aż tak istotna cena (powiedzmy ten 1850 zł jestem w stanie wydać - max). Po prostu zmieniam monitor na lata więc skłaniam się aby dołożyć te kilkaset złotych i mieć monitor dobry, więc skłaniam ku temu dell-owi. Czy ktoś chce mnie skutecznie zniechęcić? :wink: (np ze nie odczuje różnicy miedzy tymi monitorami itp.) Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 29 Stycznia 2010 przez WilmeN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...