AnnieQ Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Witam wszystkich, Poszukuję laptopa w okolicach 2000pln (jeśli na prawdę będzie warto mogę wyłożyć do 2500pln.) Przeznaczenie: aplikacje biurowe, muzyka, internet, czasem filmy i zdjęcia. Ekran do 14 cali, niekoniecznie panorama. W zasadzie mam tylko 4 oczekiwania. 1) Możliwie jak najlepsza karta dźwiękowa z wyjściem pod słuchawki stereofoniczne (jack 3,5mm) 2) Niewielka masa. Laptop wszędzie ze mną podróżuje; 3) Cicha praca; 4) Windows XP Mam kilka par dobrych słuchawek stereofonicznych i chciałabym posłuchać na nich możliwie zadowalającego dźwięku. Zależy mi tylko na dźwięku stereo ale za to na przyzwoitym stereo. Czytałam w tym temacie http://forum.purepc.pl/kupic-Notebooki-Lap...dy-t181117.html że większość ma wbudowane karty jednak wiem z doświadczenia (nie tylko swojego), że karta karcie nierówna. Podobnie jak samo wyjście; Słyszałam, że np Sony jest pod tym względem dobre ale nie mam pojęcia ile w tym prawdy. Jeśli ktoś miał już pozytywne doświadczenia z jakimś modelem(tej czy innych firm) to bardzo proszę o pomoc. Jakość dźwięku z głośniczków: oczywiście dobrze gdyby była w miarę zadowalająca ale nie oczekuję cudów- Nie jest to warunek konieczny. Laptop jest dla mnie mobilnym urządzeniem w pełnym znaczeniu tego słowa dlatego odpadają karty zewnętrzne (np USB). Z góry dzięjuję za pomoc :) AnnieQ Edytowane 1 Lutego 2010 przez AnnieQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...