mroczo Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 witam mam pytanie jak sie demontuje końcówkę 2x12 (chce założyć oploty) nic nie znalazłem jak to zrobić proszę o odpowiedz pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Gdzieś był o tym wątek na forum chyba - generalnie można to zszywką biurową zrobić w przypadku większości wtyczek, nie jestem pewien co do 24pin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroczo Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 siedziałem nad tym już jakiś czas i kombinowałem ale nic mi z tego nie wyszło mam zasilacz do testów i walczyłem już w zszywkami ale nic mi nie wyszło ...;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 http://forum.purepc.pl/Modyfikacje-f15/Jak...la-t294609.html czyli ten temat przestudiowałeś?Jaki zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroczo Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 dziękuje bardzo znalazłem jeden temat ale on był z 2004r wiec już fotek nie było jeszcze raz dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Spoko, od tego jest forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...