Klest Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam! Mam myszke razera lachesis i zauwazylem ze naokolo sensora mam taka jakby czarna obwodke . Jak widzialem na filmikach itp. to jest takie cos biale. Mam pytanie czy to ma jakis wplyw na szybkosc myszki albo na jej precyzje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Starsze modele Lachesisa miały tam stickera z napisem typu 'High Precision 4000dpi'. W nowych modelach przyklejony jest ślizgacz. Na precyzję to raczej nie wpływa, ale szybkość ślizgu może się ciut poprawić (nie używałem tej myszy, więc nie wiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klest Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Mam jescze jedno pytanie jaka podkladke pod ta myszke wybrac ? Razer golithus , Razer destructor czy moze roccat sota ? Jak narazie mam qck i nie jestem zbyt zadowolony . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...