Gość Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jaka modyfikacje mogl by zrobic taki "debil" jak ja. Podajcie przyklady: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jezeli zrobiles siakies ciekawe mody, to zrob fotki, zamiesc je na forum i wtedy latwiej sie bedzie wypowiedziec :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 A ja proponuje modyfikacje loga :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 A ja mysle ze logo jest dosc fajne i nie odpowiada standardom UE 8) , nie mam pomyslu na fajnego moda !! ;= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 A mozesz wszystko zrobic co tylko umiesz 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 A umiem Dóżo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 pc w klatce dla chomika, monitor w głośniku, pc-obraz, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Może mod mózgu??? tylko żartowałem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 jak zintegrujesz motinor z kompem to bedziesz dobry i nie mam na mysli monitora lcd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ty to lepiej nic nie modyfikuj ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...