mily Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Kupiłem tą mobo i natrafiłem na jakąś promocję - Pen Drive Ten Pen Drive, to jakaś pamięć USB? Czy ktoś, kto kupił tą mobo dostał tego Pen Drive'a? Co myślicie o tym Pen Drive? Ile to ma pojemności? Na jakiej zasadzie to działa (jak odbywa się zapis/odczyt)? Jak w HDD? Jak na CD? Z góry wielkie THX za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Tak mam tego Pen Drive 32MB wkładasz do USB i wykrywany jest jako dysk ;] Wysyłasz do pronoxu hologram, dowod zakupu i kupon. Thats all folsk :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Wygląda identycznie jak to: http://s203.allegro.pl/photos/oryginal/12/1298/129866/12986685 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...