Mufta Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 juz sa :) nForce Drivers 2.41 http://download.nvidia.com/Windows/nForce/...tional_WHQL.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Danke :} se instalne zaraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 taki topic już jest w dziale Sterowniki & Biosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 A ja za cholere nie moge ich zainstalowac. Wyskakuje logo nvidii pasek idzie do konca i znika wszystko. Nic sie nie dzieje. Usuwalem recznie stare stery nawet ale nic nie pomoglo. Dalej to samo. Antyvira tez wylaczylem. Jakies sugestie czy mam sie powoli zbierac do instalowania windy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 kijowe są wzasadzie dodano tylko obsługe nowych czipów 400 i 400 ultra - detonatory w nich są 43.51 a nie najnowsze 44.03 - dzwiękówka od nvidi a lepsza jest od realteka ALC650 (przynajmniej cyfrowe wejścia i wyjścia obsługuje ) ogólnie mówiąc kaszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 a mnie ktos polecajac je mówił ze najwieksza zmiana w tych sterach to wlasnie sterowniki do kontrolerow ide. ale az nie chce mi sie wierzyc ze to az taka zmiana, raz sie żyje, trzeba ssac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Zainstalowalem te stery - faktycznie jest nowy ster IDE (mozna troche poustawiac we wlasciwosciach kontrolera), ale obciazenie proca (mierzone HD Tachem) wciaz jest na poziomie ponad 50% 8O Co trzeba zrobic, zeby obciazenie proca bylo na normalnym poziomie - jakies 5~7% :?: Instalowac, czy nie ten smieszny sterownik IDE SW (czy jakos tak) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Sorki nie zwrocielm uwagi ze byly na Sterowniki i Biosy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...