benek Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 dzis pojawila sie nowa wersja Opery oznaczona jako 7.11b tu linki - OPERA 7.11b standard (3.2 MB) - OPERA 7.11b + JAVA (12.8 MB) jeszcze nie sprawadzalem (zaraz to zrobie) i nie wiem czy wnosi cos nowego w stos. do 7.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 nie akceptuje ciasteczek spoza domeny grr... musze sie logowac na tlika ciagle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 nie akceptuje ciasteczek spoza domeny grr... musze sie logowac na tlika ciagle u mnie wszystko OK - a co do Tweak'a to po zmianach jakie robil marco cos jest nie tak - nie "odhaczaja" mi sie przeczytane wiadomosci, stare odnosniki dzialaja jakbym wchodzil na inny serwer (niezaleznie od przegladarki) wiec IMO to nie wina tej nowej Opery bo tak samo mialem na zwyklej 7.11 po przrobkach forum, a wczesniej bylo OK zaraz sprawdze jak to wyglada na ShitExplorerze :P PS teraz jestem na ShitExplorerze i to samo - jak wyszukam jakis stary odnosnik do tematu na forum (z samym numierkiem t=xxxxx bez tych dalszych krzakow) to po przejsciu do danego tematu tez wyglada jakbym byl niezalogowany :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 update : dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Ja na 7.11 (bez B) nie dam rady sie wylogowac z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...