spr1t Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Mam pytanie do posiadaczy g9. Czy to normalne, że obudowa precision jest luźna ? Myszka nówka używana kilkanaście godzin. Obudowe wkładałem prawidłowo przy wciśniętej blokadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Co to znaczy luźna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spr1t Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) Obudowa rusza się na boki i w pionie (wychylenia około milimetra). Nie powinna czasem tworzyć wraz z myszką zwartej, jednolitej całości ? W końcu 250 zł do czegoś zobowiązuje. Edytowane 17 Lutego 2010 przez spr1t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Powinna tworzyć całość, przynajmniej tak było we wszystkich, którymi się bawiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 podklej uchwyt taśmą dwustronnie klejącą piankową (po bokach) wtedy ciasno będzie wchodził i nic się nie będzie ruszać , przynajmniej ja tak swego czasu zrobiłem w G9 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...