Lcs Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam, Kupilem ta myszke okazyjnie na allegro bez gwarancji. Niestety nie zauwazylem od razu ze jest z nia cos nie tak i nie zareklamowalem a teraz jest za pozno. O co chodzi. Mam wrazenie po przesiadce z revolution ze performance ma jakis problem z zasiegiem a wlasciwie z polaczeniem z nadajnikiem. Objaw jest taki, ze raz pieknie dziala, nawet na szkle a raz poprostu jakby nie miala lacznosci. Nie ma znaczenia czy metr czy 3 metry od nadajnika. Probowalem oczywiscie roznych gniazd usb le nie ma to znaczenia. Czy ktos z Was spotkal sie z takimi objawami? Ciekaw jestem czy jest to raczej kwestia nadajnika unifying czy nadajnika w myszce. Nie mam mozliwosci sprawdzenia tego na drugiej myszce, tzn na samym nadajniku badz samej myszce. Druga sprawa to czy jesli problem lezy w nadajniku to rozumiem, ze jakbym kupil np klawiature K350 i uzyl tamtego nadajnika unifying to problem sie rozwiaze. Pytanie raczej do posiadaczy i tych ktorzy spotkali sie z podobnym problemem. Moze jest mozliwosc naprawy gdyz np cos nie kontaktuje czy cokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...