Grinch Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Myśle że nie jest wygorowana :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 No ja tez tak sadze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 guzik prawda na moim solteku z wentylem chodzi na 12,5*168 przy kostce ram 333 i 266 obydwie jakies nołnejmy jest to plyta z maja, owszem niechciala startować na 166 ale biosik nowy revT1.8 i po klopocie ;)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja uważam że to sporo 250zł za tę płytkę. ok, poszła spoxik, może i wydajność na niezłą ale ... jakoś nie mam zaufania do solteka, pewnie dlatego że nie miałem i nazwa jakaś badziewna : soltek. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja uważam że to sporo 250zł za tę płytkę. ok, poszła spoxik, może i wydajność na niezłą ale ... jakoś nie mam zaufania do solteka, pewnie dlatego że nie miałem i nazwa jakaś badziewna : soltek. ;) ECS - na pewno lepsza nazwa. :wink: "ECS - to brzmi dumnie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja uważam że to sporo 250zł za tę płytkę. ok, poszła spoxik, może i wydajność na niezłą ale ... jakoś nie mam zaufania do solteka, pewnie dlatego że nie miałem i nazwa jakaś badziewna : soltek. ;) ECS - na pewno lepsza nazwa. :wink: "ECS - to brzmi dumnie" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 hahaha, ale śmieszne. po prostu nie miałem nigdy solteka i już. ECS jest z przypadku ale chodzi ładnie. nie napisałem że soltek jest zły. a poza tym kongratulejszyns takiego wyniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 hahaha, ale śmieszne. po prostu nie miałem nigdy solteka i już. ECS jest z przypadku ale chodzi ładnie. nie napisałem że soltek jest zły. a poza tym kongratulejszyns takiego wyniku. A ja nie powiedzialem, ze ECS jest zly. :wink: Mi gratulujesz wyniku, czy koledze VIPowi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...