Fearless Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam, mam zamiar zakupić w najblizszym czasie ps 3 oraz dobrać monitor pod tę konsole. Doczytalem w necie ze najlepszą opcją jest zakupic monitor z wyjsciem hdmi, co pozwoli bez problemowo podlaczyc konsole pod ów monitor.W skrócie jaki monitor doradzacie (20' -24') do max 1000 zl oraz czy komplet konsola - kabel hdmi - monitor w zupelnosci wystarcza do do odpalenia gier i nie martwienia sie ze znowu czegos tu brakuje... thx za odpowiedzi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n00b3r Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Witam. A propos tego tematu mam takie pytanie ... czy mój Samsung SyncMaster 2233 nadawał by się do podłączenia go do PS3 ? Czytałem na różnych stronach o tym ze monitor musi obsługiwać takie cudo jak HDCP zeby PS3 było w pełni kompatybilne. Otóż szukałem w internecie czy mój monitor obsługuje HDCP i nie moge znaleźć. Szukałem również w papierach które do- łem wraz z monitorem i tam też nic nie znalazłem. Wie ktoś jak moge to sprawdzić ? Ewentualnie zadowoli mnie odpowiedz o tym ze ten monitor posiada HDCP. :D Pozdrawiam. Edytowane 27 Lutego 2010 przez n00b3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajver Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Jak masz kartę NVIDII, to w sterownikach powinno pisać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n00b3r Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Niestety ale mam ATI :rolleyes: ale poszukam tam , może coś znajde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...