lian-li Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) Od jakiegoś czasu mam Noctue , ale jestem z niej średnio zadowolona, zastanawiam sie nad wymiana go .... właśnie i tu pojawia sie problem, ponieważ wypadłam trochę z obiegu, uwagę przykuł Scythe Mugen 2 . Ważne dla mnie jest to ze wentyl wieje do tyłu obudowy, a nie jak inne tower’y w góre (AM3) Chyba ze ktoś mi zaproponuje inna opcje poparta argumentami. Edytowane 26 Lutego 2010 przez lian-li Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperPodl Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 SCYTHE MUGEN 2 to dobry wybór, idealnie potrafi schłodzić niemal każdy procesor, bierz śmiało :wink: http://www.mediaking.pl/p15969,scythe-muge...6-1366-am3.html Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Poniżej link do testu gdzie możesz porównać oba coolerki. Mugen 2 tańszy i wydajniejszy. Klyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Wynika po prostu ze mam słabo wentylowana obudowę, przy dość znacząco grzejących się podzespołach, ale mugen wygląda dość interesująco, muszę zmienić pastę na Zalman ZM-STG2 i myślę ze powinno byc lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) Podepnę się pod temat, bo nie chcę nowego zakładać, a stosownego nie znalazłem. Z góry przepraszam. Nie wiecie, czy gdzieś można kupić akcesoria do Noctu-y U12P, a dokładnie chodzi mi o te druciki do montażu wentylatora na radiatorze ? Przy przeprowadzce zginęły mi dwa, wiem, że można je inaczej zamontować albo samemu sobie zrobić, ale pytam z ciekawości, bo być może da się gdzieś je dostać. EDIT: Znalazłem od Scythe Link, być może będą pasować. Edytowane 4 Marca 2010 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...