xan Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cytat Cytat Libero mam prosbe odczep sie juz od tego Gigabyte to dobra firma , chyba juz ze 30 postow napisales chrzaniac jakies guuuupoty i klucac sie , a wygladasz na madrego czlowieka . Pozdrawiam Arek Ja juz sie odczepilem :) olsnilo mnie ze takie gadki do niczego nie prowadza ale szkoda ze niektozy posiadacze gigabytow tego nie wiedza :) Pozdrawiam:) Niop ja mam nadzieje :) Niech kazdy kupuje to co mu sie podoba :) nie trzeba na sile przekonywac . A.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 I tak nie ma siely zeby jednych i drugich przekonac :) Coraz wiecej podzialow sie robi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cytat I tak nie ma siely zeby jednych i drugich przekonac :) Coraz wiecej podzialow sie robi :( A mam pytanko pracowales kiedys na plycie Gigabyte ?? Czy tylko Msi znasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 pracowalem na solteku, msi , epoxie , A z gigabyte mialem bardzo bliskie kontakty ale nie byl on w moim kompie tylko u brata i nie byl to najlepszy zakup a kosztowal wtedy sporo bo z 700 zl ! Rozczarowanie jednym slowem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Ale moze te nowe sa lepsze ! tylko ze ja juz niemam zaufania ! nie stac mnie zeby ryzykowac ! a potem sie meczyc z serwisem :( itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...