case Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 :lol: zobaczcie sobie www.frazpc.pl chyba tez sie wybiore na gyrosa do falafela :lol: update juz jest normalnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 http://www.frazpc.pl/archiwum i maja juz artykuly z grudnia 2003 i wogole z calego roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 nie o to chodzi jak wchodzilem stronka byla pusta i tylko napis jestesmy w falafelu czy jakos tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 nie o to chodzi jak wchodzilem stronka byla pusta i tylko napis jestesmy w falafelu czy jakos tak :lol: to jest chyba wtedy jak robia update na serwerze. a jesli chodzi o te napisy to nieraz jest jeszcze smieszniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 A jak fajnie pisze, kiedy dostaniesza bana- jak się logowałem, to jakieś wyzwiska, albo coś jak " idź na nvision do Polarnego" czy "taaaaaa...."- Lamusy i tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 A jak fajnie pisze, kiedy dostaniesza bana- jak się logowałem, to jakieś wyzwiska, albo coś jak " idź na nvision do Polarnego" czy "taaaaaa...."- Lamusy i tyle :Pja jak dostalem bana to bylo ladnie napisane za co i do kiedy. nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nie ma już szklanek z logiem frazPc - ojjjjj :cry: :cry: a tak chciałem sobie kupić. Niestety Fraz pije twoje zdrowie ze zwykłej szklanki :wink: :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Nie ma już szklanek z logiem frazPc - ojjjjj :cry: :cry: a tak chciałem sobie kupić. Niestety Fraz pije twoje zdrowie ze zwykłej szklanki :wink: :wink: .a co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Nie ma już szklanek z logiem frazPc - ojjjjj :cry: :cry: a tak chciałem sobie kupić. Niestety Fraz pije twoje zdrowie ze zwykłej szklanki :wink: :wink: .a co chodzi?Tak sobie zażartowałem :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Nie ma już szklanek z logiem frazPc - ojjjjj :cry: :cry: a tak chciałem sobie kupić. Niestety Fraz pije twoje zdrowie ze zwykłej szklanki :wink: :wink: .a co chodzi?Tak sobie zażartowałem :lol: .ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...