lezion Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Witam Zdecydowałem się na tablet ponieważ często pracuje w Photoshopie lub innym programie graficznym , mam bardzo mały budżet i raczej nie będzie większy . Chciałbym coś w tym przedziale od 600 do max 800 . Pentium M podstawa , z klawą raczej . Mam już na oku dwie pozycje . Oczywiście chodzi mi o używane ! Tablet IMB x41 INTEL GM 900 1024 x 768 pikseli 12 cali pentium m 1,5 i 512 ramu naped Usb Bez rysika bateria różnie jedna do regeneracji, druga 1h do 649 TOSHIBA m200 Geforce go5200fx pentium m 1.6 1Gb ramu 1400x1050 12cali i tu boje się ze obraz może być za mały. brak napędu bez rysika bateria 2h do 699 wszystko z allegro oczywiście Proszę o propozycje i pisać czy w ogóle warto. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Coś a propos Toshiby, bo tak się składa że od półtora roku katuje takie coś... Rozdzielczość to wbrew pozorom ogromny plus tej maszynki, bo powierzchnia robocza jest imponująca jak na rozmiar ekranu. Jeśli zaś o prace graficzne chodzi, to trzeba mieć na uwadze, że do bodaj 2005 roku wyświetlacz w M200 był tragiczny jeśli chodzi o kąty widzenia. Przekłamania są poważne, nawet przy stosunkowo niewielkiej zmianie kąta widzenia (szczególnie w pionie). Do tego należy pamiętać, że rysik to tych tabletów to wydatek ok 100 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...