Gość marantz5003 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Witam. Muszę zaktualizować bios w tej płycie, tylko nie wiem jak to zrobić. Z poziomu windows się nie da.. problem jest w tym, że jak włączam kompa to wyskakuje komunikat mniej więcej taki: warning update bios to maximize cpu power. i trzeba przysnąć klawisz f1 żeby komp się włączył. gdy proc jest obciążony np gry itd to komp restaruje się po kilku minutach, nie lecą żadne blue screeny tylko po prostu się restartuje. Proszę o pomoc!!! Przepraszam że dubluje post. Wiem już jak wgrać bios do tej płyty tyko problem jest taki że wyskakuje taki komunikat bios jest nie kompatybilny. płyta to p5kpl-c-1600 a na stronie asusa jest tylko ten model http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=MD0Pp5TmEqrILeNp&templete=2. nie mogę znaleźć dokładnie tego modelu co trzeba co mam. co robić? edit: sory za zamieszanie. Temat można usunąć, już sobie poradziłem. Edytowane 2 Marca 2010 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...