mily Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 hey! Kupiłem zasilacz ATX 400W Deer'a, a na fakturze VAT pisze: "Zasilacz Foxconn 400W" O co chodzi? Czy FoxConn i Deer to to samo? Czy gościu się pomylił? Czy może mieć to wpływ na gwarancję? Reklamować to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Foxconn montuje zasilacze Deer`a do swoich obudow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Wiem, ze Foxconn montuje te zasilacze w swoich obudowach, ale czy dobrze jest napisane na fakturze? Bo niby kupiłem Deer'a wyprodukowanego w tym roku z kontrola obrotow wentylatora, a na faktorze pisze FoxConn :P Więc jak to jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Wiem, ze Foxconn montuje te zasilacze w swoich obudowach, ale czy dobrze jest napisane na fakturze? Bo niby kupiłem Deer'a wyprodukowanego w tym roku z kontrola obrotow wentylatora, a na faktorze pisze FoxConn :P Więc jak to jest? Jest napisane :) IHMO niemasz sieczym przejmować.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Wiem, ze Foxconn montuje te zasilacze w swoich obudowach, ale czy dobrze jest napisane na fakturze? Bo niby kupiłem Deer'a wyprodukowanego w tym roku z kontrola obrotow wentylatora, a na faktorze pisze FoxConn :P Więc jak to jest? Jest napisane :) IHMO niemasz sieczym przejmować.... pisze=jest napisane Od kilku miesiecy obydwie formy są poprawne, taka oficjalna zmiana w jezyku polskim :D A co do zasiłki to ja bym uderzył do sklepu o jakąś korektę fakturki, bo teraz powiedzą że wszystko cacy, a za pół roku, jeśli się zjara, to się będą wykręcać, że to nie to samo co sprzedali. Smutna rzaczywistość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Od kilku miesiecy obydwie formy są poprawne, taka oficjalna zmiana w jezyku polskim A nie wiedziałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...