lukaszsss Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Dostałem od znajomego z Irlandi, laptopa z uszkodzoną matrycą. Kiedy podłaczylem go do ekranu, nie cały obraz był na ekranie. Grzebałem w ustawieniach, żeby zmniejszyć obraz, cos tam przekrecilem (za Chiny se nie moge przypomniec co) i zapytał mnie czy zrestartować, ja klikłem zeby zrestartował. Obraz się nie zmieniał podczas ładowania, ale gdy przyszło do wybrania konta, obraz na kawałku ekranu z laptopa znikł i z na ekranie tez nic nie było. Mam załaczony jezyk angielski, a średnio sobie z nim radze. Widac bylo ze komp pracuje bo klikłem enter i slychac bylo ze wybrał profil. Jak moge to naprawić nie widząc obrazu???? Ja jestem troche zielony w tych sprawach i prosze wytlumaczyć krok po kroku. Prubowalem przez tryb awaryjny ale i tak tracil sie obraz To mialem do wyboru i kilka sprubowalem Safe Mode, Safe Mode with Networking, Safe Mod1 with Command Prompt, Enable Boot Logging, Enable VGA MOde, Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked), Directory Services Restore Mode (Windows domain controlers only), Debugging Mode, Disab;le automatic restart on system foilure, Start Windows Normalyly, Reboot, Return to OS Choices Menu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...