czuher Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Witam. Od pewnego czasu mam dość uciążliwy problem z moim połączeniem internetowym.Mieszkam na "prowincji" więc jedynym wyborem był internet komórkowy.Zdecydowałem się na Play online.Do czasu działało dobrze,ale ostatnio coś się "chrzani".Problem polega na tym,że mam duże wahania w pingach, tzn.mam pingi po ~90 do noc.gts.pl przy 32 bajtach w pakiecie,i co jakiś czas ping na 1 sekundę skacze do 400 i znowu jest w normie.O ile nie przeszkadza to w przeglądaniu stron czy poczty,to przy grze w jakieś sieciowe fpsy można się pociąć.Próbowałem już wszystkiego,wyłączałem zbędne usługi ,zmieniałem mtu itp.Chciałbym ,aby nie było tutaj komentarzy typu "na necie komórkowym se nie pograsz" itp. ,ponieważ jak już wspomniałem do niedawna wszystko chodziło idealnie.Z góry dzięki za pomoc. Załączam screen z pingami. Yfrog - pingic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...