mily Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Mam takie pytanko, na które nie znalazłem odpowiedzi na tym forum: Który procesor lepszy? DLT3C JIUGB DUT3C JIUHB Oba mają niebieskie (pod światło białe) rdzenie. Który się lepiej kręci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 hmmm nie znalazles czyli slabo szukales bo jest tego pelno a co do prockow: :P DLT3C 1,5v DUT3C 1,6v czyli biezr tego ktory mam mniejsze napiecie bedzie sie lepiej krecic spokojnie do 2,4+ - 2,6+ na defaultowym napieciu :P :P pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 hmmm cos mi sie wydaje ze to bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 hmmm cos mi sie wydaje ze to bylo mi jakos tez :/ 8) a co do procka to wez tego co proponuje storm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...