Utek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 z płytki byłem bardzo zadowolony do momentu kiedy zainstalowałem nowy bios w trakcie uruchamiania system wyskakuje bluscreen żeby odinstalować dyski twarde lub kontrolery dysków twardych, zainstalowałem bios 0326, potem wróciłem do wcześniejsczego 0224 i problem dalej istnieje, spróbowałem na prawić windowsa z płytki z sysememe zwiesza sie, jestem w trakcie sesji egzaminacyjne nie moge postawić nowego systemu bo albo stracę ważne dokumenty, albo 120 GB filmów albo 40 GB muzyki :( :( potrzebuje kompa na wczoraj z jego danymi czy potrafi ktoś pomóc system mam XP 3 hdd wpięte ale wszystko działało bez problemów procespr XP1600 pamięć kingstona hyperX2700, ale nie wiem czy to ma duże znaczenie, bo wszyskto działało zajebiście aa teraz padło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 lipa panie. ciężka sprawa ale może da się na innym dysku zainstalować system. jeśli masz trochę miejsca wolnego na innym dysku to spróbuj tam zainstalować xp i zgrasz dokumenty. najwyżej wywal ze 2 filmy i będziesz miał miejsce. BTW: po co trzymać 120 GB filmów na dysku? dla zawodów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 z płytki byłem bardzo zadowolony do momentu kiedy zainstalowałem nowy bios w trakcie uruchamiania system wyskakuje bluscreen żeby odinstalować dyski twarde lub kontrolery dysków twardych, zainstalowałem bios 0326, potem wróciłem do wcześniejsczego 0224 i problem dalej istnieje, spróbowałem na prawić windowsa z płytki z sysememe zwiesza sie, jestem w trakcie sesji egzaminacyjne nie moge postawić nowego systemu bo albo stracę ważne dokumenty, albo 120 GB filmów albo 40 GB muzyki :( :( potrzebuje kompa na wczoraj z jego danymi czy potrafi ktoś pomóc system mam XP 3 hdd wpięte ale wszystko działało bez problemów procespr XP1600 pamięć kingstona hyperX2700, ale nie wiem czy to ma duże znaczenie, bo wszyskto działało zajebiście aa teraz padło z tego co widze, to jak nie masz problemu z prockeim, to plyta, to bios :? teraz pozostaje Ci podpiecie hdd u kogos i przegranie (zgranie na CD) tego co potrzebujesz. Ja przed upgradem biosa zawsze archiwizuje dane na drugiej partycji i drugim HDD (2,5GB), przezorny zawsze ubezpieczony. Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 lipa panie. ciężka sprawa ale może da się na innym dysku zainstalować system. jeśli masz trochę miejsca wolnego na innym dysku to spróbuj tam zainstalować xp i zgrasz dokumenty. najwyżej wywal ze 2 filmy i będziesz miał miejsce. BTW: po co trzymać 120 GB filmów na dysku? dla zawodów? znajomy ma projektor multimedialny i w weekendy jak sie zrobi ciepło wypadamy z przescieradłami na jego działke piwko leżeczki i oglądamy filmy, a nagrywarka ostatnoio odmówiła posłuszeństwa ;P dzięki za pomoc jakoś będę musział ten system gdzeiś wcisnąć z tego co widzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...