fppgamer Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 WItam Mam zamiar kupić sobie netbooka, ale ten model, który mnie interesuje wychodzi tylko z Win 7 Starter. Proszę o odpowiedź, jeśli ktoś wie, czy najpopularniejsze kompilatory będą działać na tym systemie, np devC++? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 jakiś czas temu korzystałem z deva pod W7 i nie było żadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fppgamer Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Ok, dziękować;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Dev? Nie, nie. Sprawdź Code::Blocks, zresztą wszystko jest chyba lepsze od Deva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...