oliwa Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Witam Jak to jest z przerabianiem pompek firmy agua el (mam ta 650 l/h) na wersje zamknieta bez zbiornika - niezatapialna. Czy to sie sprawdza ??? Jak działa ??? Jak to zrobić ??? I chyba najważniejsze jak jest z żywotnościa pompki ??? Prosze o rzeczowe odpowiedzi !!! pozdr OLIWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Powinna dzialac normalnie. W sumie dla pompki uklad zamkniety to mniejsze obciazenie niz otwarty. Jedyny problem na Ciebie to zalozenie wezy, ale widzialem Aqua-ele w pojemnikach i jakos tam sobie z tym poradzili. Jak to zrobic? Szukaj. Uklad zamkniety chyba wiesz jak wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 no no w sumie to wiedziałem ale chodzi mi konkretnie o taki drobiazg czy ta pompka sie nie spali ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...